JULKAISUT

Kainuun prikaatin historia

Killan pitkäaikainen haave prikaatimme historian kirjoittamisesta toteutui vuonna 2012. Tuolloin julkaistiin prikaatin vuosipäivänä eversti, sotatieteiden tohtori Markku Iskaniuksen kirjoittama ja killan kustantama "Kainuun prikaatin historia 1626-2012" -teos. Teoksen esittely ja tilauslomake ovat seuraavalla sivulla.

Hurtti-Ukko lehti

Kilta halusi perustaa 1960-luvun alussa oman kiltalehden. Ensimmäinen numero ilmestyi nimellä Jahvetti vuonna 1962 killan toimiessa lehden kustantajana. Vaikka intoa riitti, niin taloudelliset ja toimitukselliset resurssit olivat rajalliset. Tästä huolimatta lehti kuitenkin ilmestyi vuosittain nimen ja toimituskunnan kokoonpanon vaihdellessa. Vuonna 1978 lehden nimeksi tuli Hurtti-Ukko. Lehden viimeisimpiin numeroihin on linkit alasivulla "- Jäsenetulehdet".

Killan tiedotteet

Killan hallitus on siirtynyt sähköpostitiedottamiseen. Tiedotteet lähetetään kirjepostina niille jäsenille,  joilla ei ole sähköpostia käytössään. Tiedotteet julkaistaan myös killan kotisivuilla alasivulla "- Tiedotteet". Killan yleiset kokoukset tiedotetaan sääntöjen mukaisesti vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta killan kotipaikkakunnalla ilmestyvässä sanomalehdessä tai jäsenille postitetuilla kirjeillä tai sähköpostilla.